• Konferens & Event

atPARK och Elite Park Avenue Hotell är den perfekta platsen för upplevelser, upplevelser att minnas, upplevelser att dela med sig, kort sagt en plats med det extra personliga och med bästa läget vid Avenyn i Göteborg.

På Elite Park Avenue:s festvåning och konferens finns det plats för aktiviteter i alla former. Kickoff, konferens, bröllop, fest, kundträffar och lanseringar är några exempel. Stort som smått, vi tar helhetsansvaret i allt från tema, aktiviteter och artistbokning till hotell, transporter och middagar. Det handlar om att hitta rätt vid varje tillfälle och skapa en upplevelse som sätter avtryck.

Våra vackra lokaler, fantastiska kök, kunniga personal och kreativitet skall alltid överträffa Era förväntningar.

 

Elite Park Avenue Hotell Konferens

 


KONFERENS

En trappa upp från lobbyn ligger hotellets konferens- och festvåning med en inbjudande mingelyta, möteslokaler och en bankettsal med kapacitet för upp till 700 personer. Stor flexibilitet, toppmodern teknik och ett förstklassiskt konferenskök. Här finns också den personliga service som skapar unika möten och mötesplatser där gästupplevelsen står i centrum.

Intresseanmälan Konferens

EVENT

Vi har inte bara fantastiska lokaler för ditt event. Vi hjälper även till att skapa upplevelser med våra kunniga eventkreatörer. Vi är inte som andra. Vi säger inte att "vi tänker utanför boxen" - därför att vi aldrig har klivit in i den berömda boxen. Vår drivkraft är  eventupplevelser som berör och består.

Intresseanmälan Event

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.