Amuse
Profiteroles med parmesankräm
***
Hummersallad med parmesan, Dijondressing, pinjenötter,
syrligt äpple och rostade surdegskrutonger
***
Bröd serveras med smör smaksatt med champagnevinäger
och salt från Bretagne
***
Hummersoppa med skaldjursfylld ravioli,
flamberad Carl-Johansvamp
***
Kött: ”Rossini atPARK” Smörstekt oxfilé serveras med croissant, vispat ankleversmör,
karamelliserad kräm på jordärtskocka smaksatt med tryffel, svartkål och rödvinssky
Alt.
Fisk: Smörstekt piggvar serveras med sotad svartrot, smörkokt schalottenlök och grönkål,
cannelinibönpuré och beurre blanc smaksatt med forellrom
***
Choklad tarte med kanderade hasselnötter,
halloncoulis och hallonsorbet
***
Kaffe & praliner som produceras här på plats från @pralinesbymartin
1195 kr
inklusive ett glas bubbel vid ankomst!