• Bröllop & Fest

atPARK och Elite Park Avenue Hotell är den perfekta platsen för upplevelser, upplevelser att minnas, upplevelser att dela med sig, kort sagt en plats med det extra personliga och med bästa läget vid Avenyn i Göteborg.

På Elite Park Avenue:s festvåning och konferens finns det plats för aktiviteter i alla former. Kickoff, konferens, bröllop, fest, kundträffar och lanseringar är några exempel. Stort som smått, vi tar helhetsansvaret i allt från tema, aktiviteter och artistbokning till hotell, transporter och middagar. Det handlar om att hitta rätt vid varje tillfälle och skapa en upplevelse som sätter avtryck.

Våra vackra lokaler, fantastiska kök, kunniga personal och kreativitet skall alltid överträffa Era förväntningar.

 

 

BRÖLLOP

Inget får Park att leva upp som när vi förbereder huset för bröllop, livets stora höjdpunkt. Är ni ett bröllopssällskap mellan 50-500 personer så är vår fantastiska bankettsal det perfekta valet med sin vackra kristallkrona och utsikt över Lorensbergsparken. Vi löser allt från den perfekta middagen till underbara blomsteruppsättningar, underhållning och allt annat som hör till livets största fest. Boka tid med vår bröllopskoordinator så bjuder vi på ett kreativt möte fullt med idéer.

Intresseanmälan Bröllop

FEST

En trappa upp från lobbyn ligger vår festvåning med en inbjudande mingelyta, festlokaler och en fantastisk bankettsal med kapacitet för upp till 700 personer. Stor flexibilitet, toppmodern teknik och ett förstklassiskt kök. Vår personliga service erbjuder helhetsansvaret i allt från festens tema, kreativa aktiviteter, skapandet inspirerande miljöer och artistbokning, hotell, transporter etc. Här finns alltså alla förutsättningar för den perfekta festen för dig eller ditt företag på stadens paradgata. Kontakta vår festkoordinator så bjuder vi på ett kreativt möte. 

Intresseanmälan Fest

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.