***
Förrätt
Pilgrimsmussla serveras i sitt skal med semitorkad tomat,
skaldjursfylld ravioli och schalottenlöksmör.
***
Brödservering
Filmjölksbröd och brioche.
Smör smaksatt med champagnevinäger och salt från Bretagne.
***
Mellanrätt
Hummersoppa med flamberad Karljohansvamp,
kräm på päron och rostade pinjenötter.
***
Palettrensare
Citrongranité toppad med Deutz champagne.
***
Varmrätt
Kött: ”Rossini at PARK” – smörstekt oxfilé serveras med smörstekt croissant,
vispat ankleversmör, karamelliserad kräm på jordärtskocka smaksatt med tryffel,
svartkål och rödvinssky.
Alt.
Fisk: Smörstekt piggvar med sotad svartrot, smörkokt schalottenlök och grönkål.
Cannellinibönpuré och beurre blanc smaksatt med forellrom.
***
Dessert
Choklad- och hallonmousse, passionsfruktganache,
karamelliserade hasselnötter och kolasmulor.
Pralin från @pralinesbymartin.
***
1 195 kr p/p
inklusive ett glas bubbel vid ankomst!

